T a b i n c h o

Coldhearted human


Ligger här i min säng och fryser som jag vet inte vad. Det är svinkallt ute, jess. Och jag mår en aning dåligt, men det går väl över.. Ska väl snart gå och sova igen efter en.. vad man nu kan kalla det för dag. I alla fall så vet jag inte vad jag ska säga så mycket mer. Just nu är det rätt så tråkigt här, men men.. Tacka något för att det var sikajees tidigare idag med en massa underliga prat och skratt. Heh. Godnatt. :)

VNF Logo


Idag var uppgiften att rita en ny logo till VNF. Detta blev resultatet. Kanske inte världens snyggaste, men det är vad jag åstadkommit. Efter ett snack med Melinda över en kaffe så fick jag äntligen tankarna att snurra runt i huvudet som de skulle. Sökte idéer genom att kolla runt, överallt, vilket lyckades. Kom hem i spöregnet och sedan lunchade jag med Michael där jag hittade idéen på detta "konstverk". Nu är den klar, tog en stund. Men jag är faktiskt rätt så nöjd, för att vara ärlig. Grön stubbe kanske inte riktigt passar dit, men färgerna går visserligen på att ändra i framtiden om det är sånt man behöver göra. Ha en bra fortsatt dag. :)

Nothing but the beat


Sitter hemma och väntar på att skolan ska börja. Hoppas på att det inte regnar så mycket ute då jag masar mig ut i regnet, eller vad det nu är för väder ute. Det regnade i alla fall när jag steg upp så. Har i princip ingenting och göra tills skolan börjar. Typ bara sitta och vänta på att klockan tickar iväg. Nåja, ska se om jag hittar på något. Baibai. :)

The best night of your life


Hemma efter en händelserik pizzatur till Darin. Där jag sade "din råddiga sir så pizzig ut" vilket blev helt fel. Jorma han med handen, karis pummi kom dit också och luktade väldigt illa som vanligt. :) Vilket resulterade att jag och Tika tappade matlusten. Usch. Efter att vi ätit pizza satt vi i brandstationen någon timme med Robin som bytte luftfilter på sin bil, eller vad han nu gjorde. :D Efter det var det Shell som gällde med Anders, trött som jag var så ville jag bara hem. Så nu sitter jag här, hemma och redo att sova för natten bara sömnen skulle springa på mig. Nä men, skola imorgon 10.15. Sovmorgon, ahh. <3 Nåja, skall samla lite kreativitet tills imorn så jag klarar av att rita mer på beställning om det är det vi måste göra.

Skolprojekt


Okej, så vi fick som uppgift idag att rita två teckningar förhand som skulle vara motsatsen av varandra. Själv är jag inget vidare med att rita förhand och inte annars heller, men jag gjorde mitt bästa och detta blev resultatet. Skulle jag ha haft möjligtvis mer tid och ork skulle jag självklart gjort mer, men detta är vad det blev. Tycker man om det sedan är en annan sak. Själv är jag helt nöjd, för att ha skrapat ihop två teckningar på beställning (vilket inte är riktit min grej) på sisådär 3-4 timmar. (: Visst finns det en del saker som man kunde ändra på, men jag är alltför trött för sådant just nu på denna tidpunkt. Enjoy. :)

I have life on my mind


Idag är det skoldag nummer två som står framför mig, har ingen aning om vad vi egentligen ska göra förutom att 9.15 ska vi ha brandsläckarföreläsning i auditoriet. Tråkigt. Skönt att annars börja klockan tio och sluta vid tretiden varje dag. Annars så sov jag väl inte så mycket inatt, spöregnade nångång mitt i natten som förstås väckte mig, plus att mina öron ännu är sjuka så. Men va e de nu där. :) Nu ska jag kanske fundera på att styra mina steg mot skolan så småningom, bara klockan skulle bli en sådär passlig tid. Ha en bra dag. (:

First day of school


Heijheijheijssan! Idag vare då första dagen av denna skola avklarad, som kanske inte var en så häv skoldag. Eftersom det var bara en massa chill all day. Började som sagt klockan tre och slutade vid kanske omkring fyratiden, halvfem? Något sådant. I alla fall så tror jag att jag kommer trivas i vår klass hur bra som helst. Så himla sköna mänskor och alltihopa, mys. Anyways så börjar det väl "påriktit" imorn. Ska bli skönt och se hur det hela blir, najsnajs.

Made a wrong turn


Hejhej! Nu har jag varit vaken en tid redan och gjort i princip mycket. Men ändå ingenting, och bara eftersom jag är så himla lat och trött så ska jag ta å fara å sova igen och stiga upp där vid tolv. Så kan jag hoppa i duschen då och sedan, kanske man skulle masa sig till skolan. <3 Eller något liknande.. :P Godnatt iaf. (:

You show me nothing but hate


Höjjhöjj. Här är jag, hemma efter en dag runtomkring och ingenstans. Att sitta på vägen och prata saker är tydligen helt fullt normalt nuförtiden och ganska mysigt också. Bekväma vägar. Lite hårt i längden kanske, men annars så går det bra. :) Imorn börjar skolan, ska väl typ stiga upp 6.20 så jag hinner i duschen och sedan till HVC med maine kompis. Lalala, sen börjar skolan 15.00 så jaa. Fin dag framför sig, jodå.

Om Maria


Namn: Maria Bussman
Född: 1995-03-25
Hemort: Karis
Intressen: Fotografi, konst och musik
Började blogga: Nionde Juli Tvåtusenåtta skrev jag mitt första inlägg

Jaa a, Maria heter jag. Jag är född i en liten stad vars namn är Karis som ligger i södra Finland. För tillfället studerar jag på Västra Nylands folkhögskola på Webbdesign och grafisk produktion. Ibland kan man också hitta mig i Karis Glashall på jobb, någon fin dag. Där jag mest ser nödvändig ut och låtsas kunna min sak. (fast jag egentligen kan min sak)


Allt inom kreativitet är underbart. Eller vad man nu ska säga. (låter som nån äldre person, hahhaha) Nä, men det är roligt att fotografera, rita, designa och såntdär. Mjo, bilar är också ganska intressanta, men lite svåra att förstå sig på kanske. Men va e de nu där. Man lär sig. :)

We can all be friends


Den tråkiga, slöa, degiga söndagen har anländit. Det är dåligt väder ute, finns som vanligt absolut ingenting att göra, förutom att döda älgflugor som kryper på mig. För tillfället lyssnar jag på musik och funderar om jag skulle masa mig till stan så småningom. Men innan jag är där så har jag väl kört i spöregnet och är dyblöt. Brukar vara min tur. Imorgon börjar jag skolan, klockan 15.00. Ska väl bli spännande, i think. Man får hoppas på det bästa i alla fall.

I've been treated like dirt befo' ya


Idag har jag och mamma åkt till Lojo och köpt lite grejs. Dock hittade jag ingenting så med andra ord så fyndade mamma alltihop. Anyways så har jag inte gjort i princip något. Var ute för en stund sedan, satt på en stubbe och funderade och sedan satt jag död på en bänk och funderade om jag skulle säga det magiska ordet "Hej" eller inte, övervägde tanken. Fegade ur och sket i alltihopa. Just nu är det som det har varit hela veckan. Sitter och tänker tills tårarna rinner nerför kinderna. Känner mig så jävla utnyttjad som man bara kan bli. Mitt liv suger, hejdå.

Quitted school


Som det står i rubriken så slutade jag skolan. Orkade inte mer med det där jävla gymnasiet. Dock måste jag ännu föra in en lapp på att jag har lov av mina föräldrar att sluta skolan och har en ny studieplats. Känns på sätt och vis som ett stort steg. Men samtidigt en lättnad. Slipper äntligen bli pinad i gymnasiet som jag blivit de fem dagar jag gått där. Fint kämpat! Nu är det nya steg och masande till en ny fräsch skola med grejer att göra som jag tycker om. Perfect.

I just lost my hope


Dagen har varit usel på alla sätt och vis. Tror det finns ingenting som kan fixa detta, allt kommer förbli som det är och aldrig bli bättre. Känns bara så jävla jobbigt med sånthär. Älskar när människor skriker mig rakt i mitt fejs. Älskar att sitta och lipa flera timmar för att jag är hatad och blir väl snart utslängd eller något liknande. Livet leker. Verkligen. Någo annat har ja int å säga. Mitt liv suger, det va allt.

I love you like a love song


Börjar bli riktigt skraj nu.
Var och varannan natt drömmer jag olika drömmar om hur världen går under. Det är alltid lika äckligt och läskigt, men jag lyckas alltid överleva på något underligt vis. Hittils har jag drömt två drömmar som jag minns som om de har hänt i verkligheten och det är verkligen skrämmande. Usch. Önskar jag skulle slippa drömma sånthär skit, och drömma som en normal människa och inte om jordens undergång. Typ, komigen?