T a b i n c h o

Fill me with your poison


Idag har jag varit ytterst duktig.
Jag har bland annat varit på jobb i åtta hela timmar, jobbigt var de då inte heller. Eller, hur man tar det. Sedan har jag möblerat om mitt rum och nu skall jag snart ta och städa och reda upp lite till här. Har även planerat på att köpa nya högtalare och lite annat gött till mitt rum. Bättre än igår mår jag väl en liten gnutta, men sånt där är övergående hoppas jag. I alla fall så skall jag masa mig upp från min säng, ta mig i kragen, sluta trötta och städa mitt rum! Mamma kommer för engångsskull bli glad. (: Hur har er dag varit?

I feel pain, I feel cold, I feel ashamed


Blä.
Detta har helt klart varit den sämsta dagen på hela mitt sommarlov. Regnet har smattrat ner på taket ungefär hela dagen och jag har bara haft lust att gräva ner mig under jorden och ligga där i resten av mitt liv. Allt på grund av att jag hade en humla i mitt rum, herregud. Egentligen hade jag bara lust att sticka bort och aldrig återvända. Men. Dagen fick sitt lilla leende på läpparna då Amanda och Amelie lyste upp dagen med deras underbara, underliga grejer de håller på med. Men då man lyssnade på Flip A Coin så visste jag inte vad jag skulle tro eller tänka längre. Någon som vill rädda mig från denna usla dag? (:

Where do I begin?



Jumpin' back home. We can all be friends.
När jag blir populär kommer jag att få dig, pah. Skulle inte tro det. Men nja! Idag har det varit en väldigt chill dag. Vaknade med ett tomt hus, vilket var mycket skönt. Känns som om det var första gången jag vaknat hemma på evigheter. Sedan drack jag Fanta till morgonmål, vilket var mycket gott gott och chillade vid något skumt bord. Gick och lade mig vid två på dagen och vaknade då några nyfikna föräldrar tittade in och trodde jag sovit med nyckeln i dörren hela natten. Njee, så dum är jag inte. Men att låsa ut mig från huset är jag miiket bra på! I alla fall kom jag nyss hem och via ABC och inhandlat dendär livsviktiga mjölken, myes. :) I alla fall så är det jobb som gäller imorgon igen för omväxlings skull. Skönt!

Put ya hands to the sun


Hej på er alla trevliga typer!
Idag är det lördan, tralalalaaaa. Och jag är fett sliten och en aning trött. Heh. Borde väl kanske ta och hitta på något ikväll när man för engångsskull är ensam hemma och sådär :D Riktigt trevligt är det ja. Det måste jag bara påpeka, men nja. Ska väl se om det finns något mysigt att göra här hemma, hei så länge :)

That should be me


Hej alla söta människor på denna planet! :)
Det var någon dag sedan sist antar jag. Men dethär. Jag mår fint, veckan har gått snabbt och imorn är det jobb igen. Jättekul faktiskt! Sedan efter jobbet händer väl lite vad som händer. Men dethära. Jag har inte precis någon aning om vad jag ska skriva. Jag är hungrig.. Och trött, vill sova. Och.. Det var väl det! Ha de najs.

I just can't get enough


Vem skall rädda världen ikväll?
Det känns underligt att vara hemma efter många timmar. Men jag masade mig själv sist och slutligen, vilket kanske är inga framsteg eftersom jag har svårt att komma hem.. :) Ska jag vara ärlig är det ändå jag som får lida av det eftersom det är jag som ska på jobb till klockan åtta imorgon, underbart. Nåjaaah, spelar roll :D Fett najs på jobbet så det spelar inte speciellt så stor roll enligt lilla Maria. :D Men nu ska jag väl så småningom masa mig i säng så jag orkar röra på påkarna imorn. Men nåja :D Kaffet är ju uppfunnet så. <3

I do what I want when I feel like it


Om man jämför med gårdagen så har det verkligen hänt saker idag, för engångskull!
Först var det jobb som gällde vid klockan åtta, jag skrapade bort målfärg från fönster och råkade skära mig på skraparen och har gått runt med ett plåster runt fingret. Sedan målade jag några fönsterkarmar med någon grundmålfärg i alla fall (eller vafan det var). :D Jag masade hem mig vid klockan två och gjorde mig iordning. Sedan så har jag spenderat resten av eftermiddagen och kvällen hemma hos möjligtvis världens underbaraste människa och pratat allt mellan himmel och jord. Fett najs! :)

We bring the stars out


Idag har det hänt massor!
Jag har rest halva Finland runt, spelar sönder mitt huvud, ätit mig smal på godis, flugit med mina armar, skurit bort myggbett och skitit i att duscha. Nä, men asså. Jag har inte gjort ett piss, suttit inne degat, solat, stekat, ätit mig fet och jaaa.. Det händer inte så mycket en söndag. I alla fall så är det jobb som gäller imorgon, lovely!

Cause they can't stand to stay awake


Imorgon ska vi masa oss med klassen till Ekenäs.
Och på lördag är det tydligen avslutning. Höhö. Fett coolt, eller något sådant? Idag har jag i alla fall varit ute hela dagen och strösat runt, fixat, tvättat och glott lite. Alla möjliga människor har varit här, miicket intressant! Aa, det gillas av hjärtat. :) Hehe, har ingen aning om vad hälften av människorna som varit här hett, men det spelar inte så stor roll, nääe! :D I alla fall så ska jag väl så småningom ta och slumra till lite, i förtid eller så hittar jag på något annat.. Skumt! Haha, ha det najs! (;

Tell me why.


Jag har ingenting annat att säga än att skönt att det var den sista "normala skoldagen idag.
Du är min eld, min enda önskan. Eller hej ska jag kanske säga med ett leende på läpparna. Dagen har varit som den vart, det där samma gamla vanliga enligt mig själv. Förstår mig inte på människor längre och skulle bara villa fly iväg, men livet är väl som det är. Visst vet jag vad jag kunde göra, men seriöst. Jag pallar inte gå igenom sånt där rent ut sagt skit. För det är bara jobbigt. Nej, jag pallar inte snacka heller, för det verkar inte bli till något. Njä, jag skulle bara vela ge upp och hitta något bättre, något mer spännande och utmanande.