T a b i n c h o

Thinking of...


...gåing och sova.
Jag är fett i tid idag med att fundera ens tanken på att gå och sova, success maybe? :) Nåja, tillbaka till vad jag har sk. donat ("jobbat") med idag. Jag fixade så att min hastighetsmätare på mopeden äntligen började fungera efter kanske snart ett år!? Tiden går snabbt... Sedan så har jag lekt med världens sötaste och trevligaste valp Brutus (jag hoppas den håriga filuren hette så) som är 14 veckor gammal. En söt liten Westie som Roger hade med sig. Lärde den ett nytt tricks och ja.. Hunden följde i princip efter mig vart jag än gick typ som jag skulle ha ägt den eller liknande. o.0 Skömt... Nåväl, söt var han i alla fall

Hjälpte brorsan och Nuppe (eller vad han nu har för namn :D) med brorsans hans V8-båt. Som är stor och ljudlig och fett cool och orange inuti. Den fungerar dock inte än som den ska, men kanske snart så är det att wroomwroom med den. ;)

Fyllde även i min ansökningslapp idag och ska väl lämna in den imorgon när jag minns och sådär. Sedan ska jag väl prata med studie/elevhandledaren om ditt och datt. Blablabla, jag kan i princip fortsätta i all evighet om att prata om ingenting så jag drar väl ett avslutande streck här och säger. Godnatt och sov gott!

Smile


Nästsista "normala" skoldagen avklarad.
Det känns skönt. Det är som bara imorgon, utfärd på fredag och skolavslutning på lörda. Fett skönt. <3 Fast, det är jobb på måndag som gäller, men det klarar man väl av eftersom man får pengaar, wohoo C: I alla fall så har det faktiskt varit en onödig dag igen i skolan. Gjordes ingenting, bara fjantas hit och dit ungefär. Inget vettigt alls. Menmen, det är väl så det skall vara. ;) Hur har din skoldag varit?

Bloggdesign UPDATE


Fixade det sista med den nyinkomna bloggdesignen.
Vilket om om man tittar noga så är det headern och side bilderna som ändras. Även kommentarssidan har ändrats. Och lite annat smått och gott, var hjärtligt välkomna att kommentera den nya designen. Skulle vara kul att höra just din åsikt. (:

DA skola


Då var sista skolveckan påbörjad och första dagen avklarad.
Förstod mig inte riktigt på varför man var tvungen att fylla i ett värdelöst papper om energi och sådant i geografin idag, men.. Det har väl sin mening. Alla lektioner var hyfsat chill. Gjordes typ ingenting på någon timme. Förutom att vi räknade alkoholmatematik..? (say wh00t?) Nåväl. Det var slött, tråkigt och onödigt. Och jag fick veta att jag kommer tydligen få ett bra betyg enligt min klassföreståndare Sue.. Miiket trevligt att hon berättar.. (;

IDAG har jag varit på länk.. Jejee. 6 kilometer lång, tiep. Och så har jag även försökt fylla i en jävla valblankett som jag fattar nada av, så jag funderar på att skaffa hjälp med den, heh... Men iaf så kändes det som om jag hade något viktigt att berätta, men som det ser ut nu. Så flög det bara iväg. :)

Omnom food!


Hihi, nu har jag efter många om och men klämt i mig mat!
Det smakade helt okej, men jag började bara typ må illa av det. Success med andra ord! :D Vore mumsigt om man skulle få god mat varje dag, men näe. Det lyckas nog inte i detta hus, antar jag. Fniiss! Inte för att det är fel på våran mat, men jag typ.. hatar att värma mat i micron, blö. I alla fall så känner jag mig konstigt nog, sliten. Sådär som vanligt ungefär, men vad spelar det för roll. :)

Dags för skönhetssömnen


Efter en lång, olärorik och tråkig dag är det (äntligen) dags att masa sig i säng.
Det känns underbart att känna känslan av att denna tråkiga dag äntligen lidit mot sitt slut. Dock är det mindre underbart att det är skola imorgon, men det positiva med det hela är att det är sista skolveckan för mig i grundskolan. Nedräkningen börjar! 5 dagar och sedan är det heidoooo! :) Känns skönt men underligt. Vet inte riktigt hur jag ska göra med min framtid ännu, men det löser väl sig och jag tar mig i kragen och väljer ett mellanår. Heh, lite fel val. Men ändå skönt. Ett till år att utveckla sig. ♥ Sedan får vi åter vara nyfikna och se vart fötterna bär sig åt! Godnatt alla söta och rara människor. :>

Kaka hos mormor


Egentligen skall det stå ingen kaka hos mormor.
För sanningen är att jag fick ingen kaka hos mormor. :( MEN! Jag fick mannagrynsgröt hemms istället, vilket var rena rama smaskens delikatess. I alla fall så har det inte hänt så mycket idag, vilket är väl helt normalt med tanke på att det är söndag. För på söndagar händer det aldrig något, man ruttnar bara hemma i princip. Jag söndrade min lampa, det är typ det som jag gjort.. Meen, det skulle vara kul att baka eller nåt. Men nääe..

En söndags trötta stunder


Idag är det på sätt och vis den jobbigaste dagen på hela veckan, söndag.
Det är då man helst vill ligga i sängen hela dagen och göra absolut ingenting. Vilket jag också i princip gjort hittils. Jag är ovanligt trött och det är sämst väder ute. Grått och dystert. Själv sitter jag på soffan och stirrar på ytterst tråkiga program på tv:n, men mest försöker jag hitta på något att göra här på denhär skumma datorn. Vilket jag kanske kommer att göra så småningom, eller inte alls. Vi får se..

On helppo olla onellinen ihmisten edessä



Idag har det varit en ganska så händelserik dag.
Det började med att jag masade iväg mig att köpa hårfärg och strumpbyxor (som behövs till avslutningen). Vilket betyder att jag färgade håret idag i en nyans som hette Dark Coffee Brown. Blev lite annorlunda på något sätt och naturligt enligt min mamma. Sedan bar det åt till Trädgårdsmässan i Billnäs där det blev strosas runt i en konstgalleria med en hel del inspiration åt mig. Dyra grejer där, men det bjöds på Rosévin iaf. Vilket var lite småintressant. Träffade på en designer till Marimekko vars namn är Ristomatti Ratia. Intressant. Tja, sedan blev det en hel del kikas på olika trädgårdsgrejer, synd bara att jag lämnade kameran hemma. Men kanske en annan gång? (:

Ny design maj


Blev less på den mörka designen.
Så jag bestämde för att knepa ihop något annat, vilket resulterade en ny fräschare design. I princip är nästan bara färgerna ändrade, men i framtiden skall ännu headern och sidebilderna ändras bara jag hinner. Något annat är väl inte, fick äntligen Arkivet att fungera, så nu fungerar allt som det ska, hoppas jag. Tryck F5 ifall ni ser några tokigheter. :)

Sjuk, sjukare, sjukast


Efter att ha legat hemma i sängen en vecka så känner jag mig totalt sliten.
Jag har ont i princip överallt, varenda centimeter är fylld med ont. Att ligga och knappt röra på sig i en hel vecka är hemskt. Att vara sjuk är inte heller så trevligt, men kanske, eller, nä, jag vet inte. Vi skiter i det. Vad har hänt i veckan? Jo, Finland vann ju i ishockey. WOHO! (men det var ju in söndags.. Men whatever, ingen märker...) Och.. vad mer? Min pappa har varit i Sverige, min bror har sålt en massa crap. Och min mamma har också varit sjuk... Jag har.. uhm, gjort ingenting. Legat hemma och smutsat ner mig. Ptja, jag lever, det är det viktigaste. Right? (;