T a b i n c h o

Where have you been


Äntligen! Jag har väntat på denna musikvideo att komma ut hur länge som helst, och äntligen får jag njuta fullt ut av den. Tycker den är riktigt najs lagad också. Gillar den starkt!

Soap bubble


Är en aning överraskad över att fast jag inte bloggat på, jag vet inte när så har det tittat in någon varje dag.

Denna såpbubbla är tagen någonstans i Berlin i närheten av Rosa Luxemburg Platz, om jag inte minns helt fel. Där har jag varit i fem dagar för några veckor sedan och yrat runt och deltagit i Pictoplasma festivalen som hålls där varje år.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på vad jag skall skriva men tankarna står stilla.

Gjorde fett god torsk, med gräddsås och basilikatimjammos igår, även vappmunkarna friterades och mjöden lagades. Idag har mjöden lagts på flaskor (11 flaskor gick åt!), jag har gjort jordgubbscarppacio (eller hur det nu skrivs, utan rosmarin som inte fanns hemma), jag har även gjort entrecote (som jag inte heller kan stava till XD vet att det ska vara en ^ någonstans, men skitsamma), noisetter, spenatochmandelröra, basilikatimjamsmör och ja. Det var annars världens godasste mat, ever. :)

Om vädret tillåter imorgon funderar jag på att bege mig till Lomsjö och se hur det ser ut där, är så nyfiken över hur det ser ut där. Bara 5 km från mah place! Annars så ska jag in till stan till hälsovårdscentralen och möjligtvis till apoteket. Funderar även hur jag skall klara mig med mina pengar i ännu två veckor, så jävla fattig. Nåväl, slutpratat om det, ha det finemang!

En ledig tjej


Har faktiskt ledigt resten av veckan från skolan. Eller ledigt kan man inte kalla det men jag jobbar med olika saker och ting hemifrån. Sover skönt och sådär som man brukar göra. Det var väl en tid sedan jag bloggade sist igen en gång. Under denna tiden har jag slått knytnäven riktigt ordentligt i lavoaren och har fortfarande ont i mitt finger (och detta hände för.. 2 veckor sedan?). Lame. Funderar på att fixa något nytt här istället för att laga en ny hemsida, kan vara intressant och se vad blogg.se klarar av. Nåjepp, bloggar en annan gång. Hejsulivejs