T a b i n c h o

Bubblis


Något jag åstadkom i skolan i fredags då vi skulle leka med Blending Opitions och skapa egna ikoner. Idag, eller denhär veckan är det Animation som gäller. Hittils har jag gjort en hund som skiter och pissar som har epelepsi. sedan så har jag även gjort en gubbe med en fallande boll och en boll som bara rör på sig typ. Annars så mår jag bra, ser inte riktigt fram emot veckan då jag inte hittar på något att animera. Men, något kommer jag väl på längs med veckan.. Suck. Idéer, kom till mig. :)

Monster


Now that you're gone, the world is ours.

A person...








Något som skapades i Photoshop som blev ett helt fint resultat. :)

Diamanter




Gjorde lite diamanter i Photoshop i brist på annat att göra. Och dessutom är det fredag idag, woho! Visste inte riktigt vad jag skulle göra med bakgrunden heller. Men dethära, läraren tyckte att det såg ut som ett mönster till en bordduk eller gardin eller något, haha. Söt han också. :) Nåja. Diamanterna var jobbiga att göra (trots att jag bara gjorde en och kopierade dit resten. Men det blev sina skavanker på vissa ställen som man var tvungen att finslipa senare. :P

Idag har jag ingen aning vad som händer heller, spela Angry Birds maybe? Njja, idk. Men dethär.. Jo, blir väl utgång senare ikväll också om jag gissar rätt. Eller, man kan ju alltid hoppas. Frissa imorn annars! Mysigt. Skall färga håret min naturliga hårfärg så att mitt hår får leva fritt och börja må bra igen, utmärkt! :) Ha en fin fredag, för det skall jag i alla fall ha!

Piggie



Gjorde en snabb Angry Bird gris på samma gång här, med brist på annat att göra. :)

Birdie



Jag har äntligen blivit klar med denhär "jävla" Twitter fågeln som vi skulle göra här i skoan. Den ser underlig ut och grenen ser bara helt fail ut. :D Den var skitjobbig att göra, fast det var för nybörjare och skulle räcka ca. 2 timmar men. Som sagt. Jag är äntligen klar och tycker den ändå trots att den ser underlig ut så är den ändå söt på sitt lilla vis. Det som jag gillar minst på bilden är händerna, men jag orkar verkligen inte göra om dem, för de var jobbigast att göra såsom grenen. Men nu är den klar, och den fick röda ögon, men klar är den ändå! Och jag är ändå rätt så nöjd över den. :D

We almost had it all


Tyckte jag hade lust att skriva av mig lite. I skolan har vi en uppgift som är för nybörjare och skall räcka cirka två timmar. Jag tror ingen i vår klass har klarar av det på två timmar, och det enda man får med dendär fågeln är nervfel när ingenting fungerar som det ska. :) Tur så har man proffessionell hjälp av både Sabina och Melinda, då läraren Vito är till ingen vidare hjälp faktiskt. Språkmur maksimus. Fy. Jag fattar inte honom, han talar knappt med mig, so fuck that.

Tur så har ja en söt liten filur som heter Pernilla som jag kan snoska med här i några veckor framåt innan hon försvinner med sin söta bil foreva. :( Nä, men det är riktigt trevlit med shack man annars träffar varje dag och också se dem i skolan. Nog för att mina classmates är riktigt sick underbara människor. Ouhjeah. Sen när jag annars blir färdig med dendä jävla fågeln så ska jag lägga upp en mysig bild på den och visa hur annorlunda den är än vad den egentligen skulle vara, men den är söt för det. :D Nu ska jag ta och försöka sova? Nä, men. Tröttna ner mig så att jag kan möjligtvis sova inatt. Godnatt! :)

I want the world to dance


Imorse när jag vaknade skruvades det i köket. Vi har tydligen påbörjat renoveringen på vårt kök, äntligen? Annars så har jag däckat framför TV:n hela dagen och glott sönder den. Efter att jag ätit mat vart jag ut en sväng med Pernilla och sedan hos Grensjön en sväng. :P Spelade PS3, men blev avbruten pga. att jag hade gäster hemma eftersom jag har namnsdag idag. Stack till ABC och köpte Cokis och nu sitter jag här, nyduschad och redo att gå och lägga mig. :)

Personal




Where do we go from here


Gokväll gott folk! Jag skakar som jag fryser i min säng och knarkar en låt, heh. Vet inte riktigt vad jag skulle kunna göra eller liknande. Rita maybe? Nja. Få se. Har typ hela natten på mig att hitta på något ännu, mys! Ett roligt samtal vore inte heller helt fel. Men jag kan säga att jag har så kallt att jag verkligen inte för fem miljoner euro skulle flytta på mig från denhär sängen. Kanske lite överdrivet, men ändå.

Annars så har jag varit hos Sjögrenarna och tittat på när Daniel spelat Test Drive Unlimited 2. I like the game, yeah. Sedan åkt runt lite i Robins finfina Volvo med Tika. :) Efter det hängde Anders på och vi bytte bil till hans Ford och åkte till ABC där jag inte riktigt vet egentligen vad vi skulle göra där. Men i alla fall hittade jag och Tika Pernilla där och hängde på med henne och Tomi på en lite åktur i hennes vrålsnygga Golf. När vi var klara med det så stack vi till Svantes en sväng och efter det så körde jag själv hem och nu sitter jag här och knarkar fortfarande den mest mysigaste låt idag. Ha en skön kväll annars, för det ska jag verkligen ha! ;)

Sabina



Här är bilden jag fixade på någon dag här i skolan. Vet inte riktigt vad jag ska säga men den blev rätt så lyckad för att vara kanske  första bilden jag satsat såhär mycket på och kunnat ta bort "spots" ifrån. Annar så händer det inte precis så mycket i skolan. Har ett kräk som går på F1-knappen på datorn. Slutar om cirka 10 minuter. Ska bli skönt med lite veckoslut här imellan fast man ha haft sovmornar varje morgon. Hehehe, ska kanske till Sjögrens ikväll om jag ork, hihi. Nä, men säkert. Tråkar väl ut mig själv hemma så. :) Ha en fin dag!

Space




Detta är något som jag gjorde igår på Photoshop i skolan. Vi lekte runt lite, och jag vet inte. Inget extra med denna bild. Ändrade lite på kontrasten och gjorde själva bilden lila. Ingenting märkvärdigt. Men helt måttligt nöjd är jag. I alla fall så håller jag på att redigera en bild på Sabina just nu som går i min klass. Den börjar så småningom bli klar, och jag är faktiskt nöjd. :) Lägger antagligen ut bilden senare idag, eller så kommer det ut imorgon. Vi får se. Ha en bra regnig fortsatt dag.

Att sitta i skolan en måndag



Här sitter jag i skolan och tråkar sönder, vi lär oss basic stuff i Photoshop och det är liksom det jag kan redan från förr så det är riktit tråkit. Men, kanske det blir bättre sedan framåt i tiden :) Vi får titta saken och se om det blir bättre :D Ska väl ta och avsluta inlägget så småningom och försöka koncentrera mig lite här, heh :)

Scary monsters and nice sprites


Mornin'! Har vaknat efter en lång sömn, heh. Har sovit riktigt gott inatt faktiskt, för en gång skull fast det var ett helvete att somna in. Skall strax mojsa mig till skolan och sedan sitta där resten av dagen och se cool ut. Nä, men. Jag hoppas att vi inte får någon rituppgift ännu idag, för jag vill som helst så snabbt som möjligt bort från skolan. Och bara för att jag säger detta så kommer jag väl sitta i skolan till halv tre. :)

Skylt


Idag skulle vi ta et foto på en byggnad och göra en skylt till byggnaden. Detta ritade jag till denna byggnad. Vet inte riktigt om det passar dit men, skulle man färglägga och såndant skulle det säkert bli helt fint. Men det har jag inte riktigt tid och ork för. :P I varje fall ska vi presentera våra arbeten imorgon som vi gjord under veckan, vilket kanske inte är riktit min grej. Kommer väl avundas av alla andras konstverk. Som tur så ska vi lära oss Photoshop nästa vecka (om jag minns rätt) så jag slipper rita lite på en tid kanske. :)

Love me, baby treat me right


Godmorgon gott folk! Idag är det en ny månad som står framför en. Sitter här och väntar på att skolan skall börja, men det känns som om tiden inte riktigt går framåt. Men, det spelar inte så stor roll för mig, tycker det är skönt att bara sitta här hemma och vänta på dagen. Nåju, men jag skall se till här att jag har allt med mig, hejsvejs.