T a b i n c h o

Det var en gång...


...en Maria som var liten. Idag har jag städat och rensat i mitt "romuskåp" där jag bland annat hittade dessa saker och slänge de i roskis. Bina har jag gjort själv någongång när jag vart liten, och kräkena på sista bilden är spelgrejer i ett sjukt roligt spel. Tror dock jag inte behöver dem till något längre så de fick åka i roskis de också. Var mycket som kastades, hade tidigare 1 korgar med smink, och nu är det inte mycket som finns kvar, skönt.

Har även varit barnvakt idag åt sötaste och finaste Amanda, Amelie och Rasmus. Skänkte även min halvuppätna Djungelvrål åt honom. Han blev verkligen glad, och det tycker jag om =) Nu skall jag sitta och lyssna på musik tills öronen spricker, sedan blir det sovdags och vips så är det sista dagen på året imorn.

Dior Vernis & Rock Coat


Idag blev det ett spontant besök till Lojo med mamma. Vi var till CityMarket, där vi i princip bara köpte mat. Även god nyårsmat åt mig eftersom jag antagligen kommer att spendera nyåret hemma med mig själv och mina andra personligheter. Sedan besökte vi Sokos där vi kollade lite på rean. Hittade dessa nagellack från Dior på rea. De hade kostat 23.50€ styck, men eftersom det var 70% för dem gick de på 7.05€ styck, så jag fick i princip 3 för 1 pris. Mycket nöjd över mitt nya inköp! Har alltid siktat efter att köpa något av dessa nagellack, men känns lite onödigt att betala över 20€ för ett nagellack som knappast är så mycket bättre än andra nagellack.

Men nu fick jag ett samtal av Daniel så jag ska pysa ut mig till stan. Hejdå!

Före & Efter



Ricardo


Igår var det en vacker vinterdag, solen lös ute som aldrig förr och det var inte ett endaste ett moln på himlen eller en snöflinga på marken för den delen heller. Det var en perfekt dag för att vara ute, MEN man skulle helst vistas inne under dagens lopp eftersom bland annat träd föll ner på marken. Tackvare detta fenomen var i princip alla förutom vi utan ström i vårt hus. Otroligt. Inget träd föll heller ner på vårat hus, däremot fick det övre huset en del stryk när ett träd ramlade ner på taket (taket verkar vara oskadat och skorstenen har fått några skråmor). För er som är intresserade så är detta såkallade "övre hus" en slags sommarstuga som våran svenska släkt brukar besöka då de får sug att komma till Finland.

Anyways så händer det inte precis så mycket under dagarna. För det mesta sitter jag fastklistrad framför en TV och slänger i mig en massa onyttigheter i brist på annat (skärpning!). Imorgon skall jag dock försöka slänga näsan utanför dörren, gå och studera naturen och försöka bekanta mig med det nya objektivet jag fick i julklapp. Funderar också på att skriva ett inlägg på vad allt jag fick i julklapp, men jag tror jag bara skippar det hela. Heheh, latmask. Nu skall jag ta och söka vidare efter ny fräsch musik, ha det bra! =)

Jag svävade på moln tills han slet mig i stycken


Det var en tid sen jag skrev ner några rader om vad som har hänt i mitt liv. Jag kan meddela er alla att det har hänt mycket. Det har snöat, regnat, regnat lite mer. Jag har besökt sjukhuset och sjuksyster. Jag har varit "handikappad" i någon vecka. Jag har köpt och paketera julklappar, varit med kompisar och sådant där vardagligt. Jag har firat jul med släkt gånger 2 och nu tänkte ta och önska er alla en god jul nu på samma gång också! Hoppas det har droppat in en hel del ljuvliga julklappar till er som det har gjort åt mig. =)

Whatever that doesn’t kill you is gonna leave a scar